SELCE - Prodaja stanova

STAN A - PRODANO
STAN B - PRODANO
STAN C - PRODANO
STAN D - PRODANO
Stanovi Selce

O objektu

Višestambena zgrada s četiri stana/apartmana nalazi se u mirnom dijelu Selca, udaljena 400 m od mora. Trosobni stanovi od oko 60m2 nalaze na prvom i drugom katu s lijepim pogledom koji se pruža iz svih soba. Svaki stan ima označeno pripadajuće parkirno mjesto. Okoliš zgrade hortikulturno je lijepo uređen lokalnim mediteranskim biljem. Parcela je u potpunosti ograđena.

Lokacija

Selce je malo hrvatsko primorsko mjesto smješteno u slikovitoj uvali Kvarnerskog zaljeva Jadranskoga mora. Prirodna ljepota i vrijednost prirodnih luka poznata je još od Rimljana koji u neposrednoj blizini osnivaju antičku luku. U srednjem je vijeku Selce poznato po vinogradarstvu, maslinarstvu, stočarstvu i tunolovu, a u 19.st. uglavnom ribarstvu, trgovini i pomorstvu. Koncem 19. stoljeća se u Selcu otvara kupalište, uređuju se sobe za iznajmljivanje i počinje razvoj ugostiteljstva i turizma, koji s vremenom postaje osnovna djelatnost.

Izvrstan geoprometni položaj i dobra prometna povezanost su samo neki od preduvjeta za njegovanje stoljetne turističke tradicije na rivijeri, koja je nadohvat ruke posjetiteljima iz srednje Europe i alpskog područja te se do nje cestovnim putem može stići u jednom danu iz gotovo svih dijelova Europe. Osim cestovnog, u Selce se može stići i zračnim putem na Zračnu luku Rijeka koja se nalazi na otoku Krku, a udaljena je svega dvadesetak kilometara, kao i željeznicom do Rijeke.

Ovdje prevladava blaga i stabilna klima mediteranskoga tipa s velikim brojem sunčanih sati (mikroregija 4. u Europi sa 2500 sunčanih sati na godinu). Istodobnom prisutnošću morskih i planinskih zračnih struja, suhim, vedrim i ugodno toplim ljetima te oblačnim, kišovitim i relativno blagim zimama sa zdravim, stvorena je posebna mikroklima koja pogoduje zdravlju. Prosječna temperatura u zimskim mjesecima iznosi oko 9 °C, a u ljetnim oko 23 °C. Prosječne temperature mora ljeti su od 23 °C u lipnju do 27 °C u srpnju i kolovozu, pa sezona kupanja traje od svibnja do kraja rujna.

Lijepom šetnicom uz more Selce je povezano s Crikvenicom. Na sjever se duž šetnice prostiru plaže, a na jug prema Novom Vinodolskom uređenim se šumskim putićima može doći do udaljenijih šljunčanih plaža. Uz uređena igrališta za djecu, Selce se može pohvaliti i lijepo održavanim parkovima koji pružaju hlad i osvježenje u vruće dane.

Adrium na Facebook-u